h0lla . sem0gA aNdA bErGeMbiRa mElAyAr! bl0gg!E nIh yek . MuLa pd 4.1.2012 , NuRiDz aKaN Jrg upDaTeD bl0g krn inGin f0cus pd sTuDy

ding ding dong

December 13, 2012

nenek membebel :D

Assalamualaikum w.b.t . 

sudah agak lama tak update blog dan baru harini m0od mengupdate tu ada , hehe :D last post pun pasai raya , kan lama tu . lepas post raya tu sampai laa ni baru la tingin nak update blog , kalau tak memang tak bukak-2 aih . dah bersawang pun blog ni haha . nak jenguk sikit-2 kat blog ni pun terasa begitu malas . harini takde koje ringankan lah jari ni tuk update new post :) 

lagi pun ceq busy sangat , lagi-2 sebelum cuti sekolah . dok busy dengan kerja kursus akaun laa , patotnya kena hantaq sebelum cuti tapii tak siap terpaksa la hantaq 28/11 haritu . act , malas sebenarnya nak pi sekola time tu semata-mata nak hantaq folio . memang pening la otak ni dok buat folio akaun , asik dok salah print ja . mata nak kena jelas , kang silap naya ja . lepaih hantaq kat cikgu , fuhhhh lega sungguh ! takda beban dahh , relax habes . on9 , masak , tengok tv , jaga baby je koje time cuti :) busy dok fb , twitter ja , tuh yg maleh nak update-2 blog ni . lantak pi lah blog dah bersawang-rawang ka , layout lama ka , lagu lama ka , 1 benda pun tak tukaq . lantak pi lah semua tu , peduli apa kan haha :P

So, harini tetiba ja rajin nak ubah sikit-2 tapi line internet veryveryveryveryvery slowww . dah fed up , cuma update post baru ja yg mampu . hang bosan toksah bukak blog ceq , dah tahu ceq ni pemalas orangnya :P memang bosan sungguh kalau hampa tengok blog ceq . awat ceq guna bahasa kedah pulak ni ? haha lantak pi lah , rasa seronok pulak haha .

dah nak masuk 2013 , yeAy . perasaan sedih , happy , tak seronok & macam-2 lagi laa . 2013 aku adalah calon SpM , tahun akhir sekolahh yeAyyyy . Tapitapitapitapi rasa malasnyaaa nak pi sekola . kena bangun pagi , tiap hari ada h0mework , kena ir0n baju , siap jadual , ada exam dandandandan akhir tahun sPmmmmmm . ouhhh noooooo , takot-3 . in syaa Allah aku boleh lakukan yg terbaik demi ku & keluarga ku ! amin ya rabbal alamin :)

bakal suamiku (eceh bakal suami , in syaa Allah . kalau kita panggil bakal suami/bakal makmum 40 kali in syaa Allah termakbul , amin-2) juga mahu balik kedah dah , 2013 juga sem akhir dia . sama la kami , tahun akhir . hehe :D dia habis sijil , aku habis sekolah haha . then , kami cadang nak sambung study sama-2 . dia sambung diploma , aku juga sama . in syaa Allah :) banyak kenangan terindah kami tahun ni 2012 , ada bahagia , sedih , lawak & macam-2 lagii laa . agak-2 nya dah boley buat novel owt tentang aku & bakal suamiku haha :p Cerita kenangan terindah kami tahun ni , update post yg baru nah . dah panjang sangat post nih , kang tak larat nak baca haha  :P