h0lla . sem0gA aNdA bErGeMbiRa mElAyAr! bl0gg!E nIh yek . MuLa pd 4.1.2012 , NuRiDz aKaN Jrg upDaTeD bl0g krn inGin f0cus pd sTuDy

ding ding dong

August 29, 2012

SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI 2012 ^___^

ASSALAMUALAIKUM :)

haii , kita bertemu lagi . eh silap lahh . kita bercerita lagii , hehe :) act , awin malas sangat-2 nak menaip ni tapiii taip jela kan . kalau tak , tak berubah-2 lerr blog ni . 

99.9 % orang kat dunia ni tak sabar-2 nak menyambut AIDILFITRI kan kan ? alaa , tak ya tipu laa . awin tahu da , awin pun tak sabar-2 gak ni . hee :) eh eh , before that awin nak tahu apa tema baju raya korang ? meh ler share-2 . sharing is caring right ? hikhik 

nak tahu tak tema baju raya awin tahun ni ? tak nak tahu takpe , awin nak gi tahu gak . peduli hape :p ahakx
awin tahun ni OREN , sama dengan 1 FAMILY EN.SAYANG . so0o sweet kan kan ? macam tak caya je tahun ni raya 1 family sama ngan EN.SAYANG . next year , tema semua sama ngan family sebelah awin pulok . tak saba nak p shopping raya tahun depan pulak , hehe :) korang , please be jelly oke ! haha :D

btw , awin nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILFITRI 2012 , hee :) 
awin menyusun 1o jari mohon ampun & maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki jika ade terkasar bahasa pada yg mengenali & yg tidak mengenali awin . manalah tahu maybe awin ade menyinggung perasaan  
korang sepanjang awin bercel0teh kat blog , fb / twitter kayy . maaf zahir & batin .


semoga RAYA tahun ni amat berMAKNA buat kita semua :)