h0lla . sem0gA aNdA bErGeMbiRa mElAyAr! bl0gg!E nIh yek . MuLa pd 4.1.2012 , NuRiDz aKaN Jrg upDaTeD bl0g krn inGin f0cus pd sTuDy

ding ding dong

August 29, 2012

RAMADHAN 2012 ^__^

ASSALAMUALAIKUM  :)

setelah sekian lama awin tak update blog . rasa nya adalah dalam 2 , 3 bulan gak tak jenguk-2 blog ni . 
maklum la asik dok dengan tweet & fb ja , blog un dipinggirkan . hee :D
SORRY MY CUTIE BLOG :p 

tetiba ja teringat kat blog , tuh yg nak update ni . bulan RAMADHAN sangat-2 lah bermakna buat kita semua . bulan yg sangat TERISTIMEWA . sebulan kita berpuasa , menahan lapar & dahaga .... lalala ~ sambung-2 lagu tuh :) hee . RAMADHAN 2012 ni memang best sangat-2 . banyak kenangan terINDAH aku dan dia , ehem-3 . hahaha 

apa lah yg best sangat tuh kan ? teka lah apa dia :p tak ya la teka-2 , mesti korang malas nak maen teka- teki , teka-tekok ni kan . hahaha . wat lekk je ..... act , ramadhan taon ni meriah lah jugak sebabnyaaaaaaaa awin dapat berSAHUR , berBUKA puasa bersama EN.SAYANG (sigem0k) . hee . macam-2 owt kiteorang buat spend time bersama :) ehehehe 

nak tahu lagi tak ? hee , gedik nya awin ni :p lantak pi lah , this is my blog oke ! i'm the OWNER ! DO I CARE ? wekkk :p oke , continue balek . then , awin pi bazar ramadhan sama-2 . ada jugak la dalam 3/4 kali . pi bazar semenyih , bazar yg dekat ngn uma dia , bukak puasa at uma mak lang awin . wee , memang happy la time tuh :) jelly sikit , hahaha :p

then , 2nd last puasa hari jumaat kan , EN.SAYANG spend time bersama dari pagi sampai la petang dalam kol 6 lebih camtu . lama kan ? lagi pun malam tuh dia nak gerak kampung da , awin un besok sabtu tu nak gerak kampung gak . so jumaat tu lah spend time sama-2 , nanti tak jumpa 4 hari . itu pun nasib baik la dia tak stay kampung lelama sampai seminggu . kalau tak memang tak jumpa lah sampai start sekola . kalau macam tahun lepas , seminggu la dia kat kampung . memang awin bosan giloo kat uma ni . da la rindu lama tak jumpaa , hee :)

oke-2 stop lah pasai RAMADHAN , pasni story pasai RAYA pulok . tak sabar ni nak raya :)