h0lla . sem0gA aNdA bErGeMbiRa mElAyAr! bl0gg!E nIh yek . MuLa pd 4.1.2012 , NuRiDz aKaN Jrg upDaTeD bl0g krn inGin f0cus pd sTuDy

ding ding dong

December 31, 2012

Assalamualaikum w.b.t 

Olaaa , nuridz kembali mengupdate , hehe . post baru pada hari terakhir 2012 , 31.12.12 :) sedih 2012 bakal berakhir dan muncul lah 2013 . tahun baru , semuanya baruuu :D semoga tahun 2013 lebih baik dari 2012 , amin . 


heyhey apa cita tahun baru korang ? awin tak p sambut pun , malas aih . dengan jalan jem , sesak orang ramai . errghhh ! baik sambut kat facebook , twitter , blog ja kan ? hehe :D lagipun anak dara kan tak elok kuaq malam , ya dak . hee :D 
Alhamdulillah , ada beberapa impian awin tahun 2012 ni tercapai . tahun ni awin rasa sangat-2 best & banyak kenangan terindah . awin dapat solat berjemaah dengan orang yg dicintai , dapat pi jom heboh , pi taman tasik titiwangsa (tempat nostalgia kami) , pi shopping raya kat kl sama , dapat buka puasa sama , pi shopping barang study sama , dapat spendtime bersama dia & macam-2 lagi .

segala-galanya indah tahun 2012 . semoga tahun 2013 lebih indah dari tahun-2 lepas , amin :) semalam 31.12.12 , semuanya last bagi ku . last cuti , last bangun lambat , last goyang kaki kat rumah , last bebas dari homework , last dapat tengok muka dia , last kena bebel dengan dia , last dengar dia wat lawak , last kena buli dengan dia , last buatkan sarapan utk dia , last jaga makan minum dia , last masak utk dia , last lepaskan rindu dengan dia , last tengok senyuman dia , last dengar gelak tawa dia , last bersama dia & everything is last with him . pasni , just contact melalui fon , fb jela . huhu :( act , i'm veryvery sad but ... its oke . toksah pikiaq sangat , just pikir spm . tunggu 6 bulan dia balik sini , lega . pastu , dia dah tak pi jaoh-2 da . sambung study & keje sini ja , in syaa Allah :) 6 bulan pun setengah tahun wooo . nak tunggu habes setahun pun punyalah susah ni kan setengah tahun pun rasa berzaman menunggu . sabor ye awin sabor . sabar kan separuh daripada iman . sabar dahulu hasilnya kemudian manis ^_^

abang , jangan lupakan ayg kat sini ye . dok sana jangan noty-2 tau , ingat ayg kat sini . jaga makan minum elok-2 . jangan makan sebarangan oke , ingat pesan ayg . jaga kesihatan tu tau . jangan makan luar sangat , tak elok . take care sayangx . nanti ada movie baru tolong download kan eh ? hehe , balik ayg nak tengok .  i'll always waiting you , always miss & love you :) harap abang pun sama . abg milik ayg & ayg milik abg , in syaa Allah . amin :)